Fundamentalt for alle gode investeringer ligger en bagvedliggende viden om det man investerer sine penge I. Folk som er nye i gamet begår oftest den fejl at de køber det dyreste ur de kan få fat i. Det er dog sjældent tilfældet at dette holder værdien.

Det er altid godt at lave sin egen research for derefter at kunne rådføre sig med eksperter på området som kan give dig en kyndig vejledning og svare på de spørgsmål som du skulle have. Vores eksperter har beskæftiget sig med køb, salg og investering af og i armbåndsure på professionel basis i flere år og har derfor en god forståelse af markedet og kan ofte se kommende konjunkturer i markedet.

Udbud og efterspørgsel er en af de grundlæggende faktorer for prisen på et armbåndsur. Du har måske hørt om nogle af disse armbåndsure; Rolex Submariner, Patek Philippe Nautilus, Audemars Piguet Royal Oak. Fælles for disse tre gælder at man skal skrives op på venteliste til de enkelte ure, da producenterne kun producerer et begrænset antal om året.
Investerer du vintage markedet, det kan enten være i biler, møbler, vin eller ure, så har de alle den fællesnævner at der er et begrænset udbud af varen, hvilket øger efterspørgslen og dermed værdien.

Vintageure som Paul Newman’s Rolex Paul Newman Daytona er noget der i de flestes bog er utilnærmeligt. Derfor er der mange som har kastet sig ud i at investere i moderne ure, som stadig bliver produceret. Eksempelvis ser vi at der kan være penge at hente ved at investere i modeller som udgår af sortimentet. 


Herunder er nogle eksempler på modeller som er steget kraftigt i værdi på kort tid;

Rolex Submariner 116610LV også kendt som Rolex Hulk. I september 2020 annoncerede Rolex deres afløser for ovenstående model. Dette resulterede i at priserne på brugtmarkedet på blot nogle timer steg hele 50%.

Patek Philippe Nautilus Ref. 5711 m. blå skive. Patek Philippe er en af de mest anerkendte schweiziske urproducenter. Blandt deres mest populære modeller er Nautilus, som oprindeligt blev tegnet af designeren Gerald Genta i starten af 70’erne. Nyprisen på den ovenstående model er 182.000kr. men uret sælger for op mod 500.000kr i brugtmarkedet.

Audemars Piguet Royal Oak Ref. 15400ST. Audemars Piguet, som ellers er kendt for at lave meget komplicerede mekaniske ure, i stil med Patek Philippe og Vacheron Constantin blev først kendt for at lave eksklusive sportsure i 70’erne da designeren Gerald Genta tegnede den første skitse til “Royal Oak” linjen som senere er blevet et kult ikon. Ovenstående ur har en vejledende udsalgspris på 100.000kr, men sælges i brugtmarkedet for op mod 180.000kr.
GRATIS FRAGT
100% ægtheds garanti
2 års reklamationsret
Kurv cart 0
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev