Køb dit ur hos ChronoCollective:

Mange mennesker er skræmte ved tanken om at købe et dyrt luksus-ur på brugtmarkedet eller det såkaldte “grey market”. For de flestes vedkommende bunder frygten i en uvished omkring ægtheden af produktet. Hos ChronoCollective er sikkerhed og ægthedsgaranti i højsædet. Når vi modtager et armbåndsur som skal sælges videre går vi længder for at kunne garantere dig at det produkt du får i hånden er 100% ægte og funktionsdygtigt.
Når du køber et ur fra ChronoCollective giver vi ægthedsgaranti på varen. Det betyder for dig som køber at du er beskyttet selv hvis uheldet skulle være ude.

Et armbåndsur som investering?:

Fundamentalt for alle gode investeringer ligger en bagvedliggende viden om det man investerer sine penge I. Folk som er nye i gamet begår oftest den fejl at de køber det dyreste ur de kan få fat i. Det er dog sjældent tilfældet at dette holder værdien.

Det er altid godt at lave sin egen research for derefter at kunne rådføre sig med eksperter på området som kan give dig en kyndig vejledning og svare på de spørgsmål som du skulle have. Vores eksperter har beskæftiget sig med køb, salg og investering af og i armbåndsure på professionel basis i flere år og har derfor en god forståelse af markedet og kan ofte se kommende konjunkturer i markedet.

Udbud og efterspørgsel er en af de grundlæggende faktorer for prisen på et armbåndsur. Du har måske hørt om nogle af disse armbåndsure; Rolex Submariner, Patek Philippe Nautilus, Audemars Piguet Royal Oak. Fælles for disse tre gælder at man skal skrives op på venteliste til de enkelte ure, da producenterne kun producerer et begrænset antal om året.
Investerer du vintage markedet, det kan enten være i biler, møbler, vin eller ure, så har de alle den fællesnævner at der er et begrænset udbud af varen, hvilket øger efterspørgslen og dermed værdien.

Vintageure som Paul Newman’s Rolex Paul Newman Daytona er noget der i de flestes bog er utilnærmeligt. Derfor er der mange som har kastet sig ud i at investere i moderne ure, som stadig bliver produceret. Eksempelvis ser vi at der kan være penge at hente ved at investere i modeller som udgår af sortimentet. 
GRATIS FRAGT
100% ægtheds garanti
2 års reklamationsret
Kurv cart 0
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev