En interesse for de finere ting i livet og en fascination for ægte håndværk, er ideologien bag ChronoCollective.

ChronoCollective er en af landets førende forhandlere inden for både brugte og nye luksus-ure.
Centralt beliggende i København på St. Kongensgade, er vi en af ​​de få urhandlere, der har en etableret og pålidelig detailplacering samt en anset web-tilstedeværelse gennem ChronoCollective.dk.

Efterhånden som urbranchen udvikler sig, sætter vi fokus på, at følge med i de aktuelle tendenser og priser. Vi er kendt for at tilbyde markedets bedste priser samt for vores udvalg af luksus-ure i alle prisklasser.

Som kunde hos ChronoCollective er sikkerheden i top. Hvert ur købt fra os opfylder vores strenge standarder for inspektion og kvalitetskontrol, udført af vores erfarne personale. Du har vores garanti for ægtheden på hvert solgt ur.


Skulle du fortryde dit køb hos os tilbyder vi altid, at købe uret tilbage eller bytte til et andet ur i vores sortiment. De seneste år har vi oplevet stigende efterspørgsel på armbåndsure fra bl.a. Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Omega mf. 

Går du med tankerne om at sælge dit armbåndsur giver vi et uforpligtende tilbud.

Vi sidder altid klar på chatten, og ellers kan du ringe på telefon indenfor vores angivne åbningstider. 

Det er især modeller som Rolex Submariner, Rolex Daytona, Rolex Datejust, Audemars Piguet Royal Oak, Patek Philippe Nautilus og Patek Philippe Aquanaut vi oplever efterspørgsel på.

GRATIS FRAGT
100% ægtheds garanti
2 års reklamationsret
Kurv cart 0
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev