Sælg dit Rolex ur:

Det kan nemt ske, at et ur du har købt som engang var drømmeuret er gået hen og blevet et klenodie som blot ligger og samler støv i stedet for at sidde på håndleddet og blive brugt. Ellers er du måske bare blevet træt af dit ur og skal have tyndet ud i samlingen for at gøre plads til noget nyt.

Armbåndsure holder generelt deres værdi og især armbåndsure af mærket Rolex er særligt kendt for at holde deres værdi eller endda forøges i værdi selvom der er gået år siden uret blev købt. Et eksempel på nogle af de modeller fra Rolex som med årene er steget i værdi er f.eks. Rolex Submariner, Rolex GMT-Master, Rolex Daytona, Rolex Milgauss mf.

For mange mennesker er et armbåndsur en brugsgenstand der sidder trygt på håndleddet under et hav af forskellige arbejdsopgaver som udføres gennem dagen. Det betyder ofte at uret med årene får tilegnet sig nogle skrammer eller små ridser hist og her, og måske ses endda ændringer af farven på urskiven eller kransen. Det er helt normalt, nogle kalder det slid mens andre kalder det patina.

En salgsproces gjort enkel:

Når du sælger dit ur til os slipper du for alt besværet ved at sælge et armbåndsur som privatperson. Vi har gjort salgsprocessen enkel, så det eneste du skal gøre er, at udfylde en ansøgning med nogle billeder af uret, hvor du skriver, hvad du ved om uret (jo flere informationer jo bedre). Lige så snart vi har modtaget din ansøgning gennemgår vores ekspert den og sender dig et tilbud på, hvad vi kan betale for dit ur. Hvis du vælger at takke ja til vores tilbud kan du enten sende uret eller indlevere uret fysisk på et af vores to kontorer i hhv. København eller Århus. Vi udbetaler pengene umiddelbart efter uret er modtaget og verificeret, du har pengene på din konto samme dag og oftest inden for få timer.

Salg med kommission: 


Det er ikke altid at vi har interesse i at købe dit ur selvom det har en høj værdi. I sådanne tilfælde vil vi ofte tilbyde dig at lave et kommissionssalg hvor vi varetager salgsprocessen og afregner med dig når uret er solgt. I enkelte tilfælde tilbyder vi at udbetale et forskud før uret er solgt. Et kommissionssalg er ofte ideelt skulle det ske at sælger og køber ikke kan blive enige om prisen. Som sælger kan du selv være med til at sætte prisen, vi tager blot nogle % af salget, når uret er solgt.
Vi står for at tage professionelle billeder, lave salgsannoncer på diverse handelsplatforme samt for kontakten med kunden.
 

Udfyld formularen og modtag et tilbud inden for 24 timer

Send os en e-mail


BRUGT UR DU ØNSKER AT SÆLGE


GRATIS FRAGT
100% ægtheds garanti
2 års reklamationsret
Kurv cart 0
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev